Bli med på årets julemøte!

NBF Vestfold inviterer alle BookTree1-550x550våre medlemmer til årets julemøte på Sandefjord videregående skole, Læringssenteret, onsdag 2. desember kl. 18.00

Program:
18.00 Velkommen. Sultne mager mettes med deilig tapas!
19.00 Omvisning på Læringssenteret
19.15 Selvtillit, samarbeid og strikkepinner​: litteraturformidling på Deichmanske bibliotek​

Ingela Nøding​ er litteraturviter og jobber med litteraturformidling på Deichmanske bibliotek, bl.a som redaktør av litteraturbloggen. Hun er også kjent som damen bak suksessen Strikk&Lytt. Denne kvelden deler hun sine erfaringer med oss. Hva er egentlig god litteraturformidling? Det er ett av livets store spørsmål. Kan svaret ligge i tre ord på S?

Påmelding senest fredag 26. november til siri@tnb.no. Deltakeravgiften er kr 150 for medlemmer av Norsk bibliotekforening (kr 250 for ikke-medlemmer) og betales inn til kontonummer 2440.21.58375. Husk å merke innbetalingen med «Julemøte» og navn.

Pst! Er du ikke medlem? Meld deg inn her http://norskbibliotekforening.no/bli-medlem/
Vi håper å se mange av dere til en hyggelig og inspirerende førjulsstund i Sandefjord!

Hilsen styret i NBF avd. Vestfold