Det 76. norske bibliotekmøte

Norsk bibliotekforening (NBF) arrangerer det 76. norske bibliotekmøte i Sandefjord 14.-16. mars 2018.
Programmet er innholdsrikt og spennende. Biblioteket som kunnskapsarena og integreringsarena og alle typer biblioteker er på agendaen. Fellesmøtet torsdag har som tema «Fremtidens folkeopplysning» med direktør for Nasjonalbiblioteket Aslak Sira Myhre. Leder i NBF, Mariann Schjeide, er opptatt av biblioteket som felles og gratis arena for alle når butikk, bank og post forsvinner.

Det er mulig å besøke flere av våre flotte biblioteker i fylket og smakebiter fra kulturlivet i Vestfold presenteres.
Ta en kikk på programmet!

Norsk bibliotekforening sentralt og den lokale arbeidsgruppen (LOK) har gjort en strålende jobb med planlegging og program.

LOK består av:
Siri Haga Torgersen (Styret i NBF Vestfold og leder i NFB Vestfold gjennom mange år)
Inger Sofie Frog Austnes (styret i NBF Vestfold og vertskommunen Sandefjord)
Aase Wivestad (Vestfold fylkesbibliotek)
Frida Faye-Lund Sandvik (styret i NBF Vestfold og vgs-bibliotekene)
Barbro Romstad (styret i NBF Vestfold og Høgskolen i Sørøst-Norge)

Nyvalgt leder i NBF Vestfold
Katarina Einarsen Enne (biblioteket ved Aldring og helse)