God jul!

Norsk bibliotekforening (NBF) Vestfold takker for treffpunkter i 2018.

*Årsmøtet ble holdt på Holmestrand bibliotek. Daværende biblioteksjef Berit Borgen fortalte om det nye sentrale og flotte biblioteket i Holmestrand og planleggingen i forkant.
*Det 76. norske bibliotekmøte ble arrangert i Sandefjord, og det ble meget vellykket.
*Nasjonal bibliotekdag ble feiret 1. september. Mange bibliotek i Vestfold ble presentert på vår hjemmeside i forkant. Vi har mye å være stolte av her i fylket.
*I november arrangerte BF Telemark, BF Vestfold, NBF Telemark og NBF Vestfold en panelsamtale om bibliotek og sammenslåing av kommuner og fylker. De om lag 35 fremmøtte ga gode tilbakemeldinger på tema og hva som ble formidlet av paneldeltakerne.

Dere kan lese mer om dette i tidligere innlegg på vår hjemmeside. Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon.

NBF Vestfold ønsker dere en riktig god jul!