Invitasjon til faglig program og innkalling til årsmøter 3. mars.

Norsk bibliotekforening (NBF) avd. Telemark og Norsk bibliotekforening avd. Vestfold inviterer til faglig program og årsmøter.
Dato: Tirsdag 3. mars 2020 kl. 12.00 – 17.30
Sted: Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Porsgrunn

NBF Telemark og NBF Vestfold innkaller til årsmøter tirsdag 3. mars kl. 15.30. Styrene har i 2019 jobbet for en sammenslåing av våre to lokallag i tråd med det nye fylket Vestfold og Telemark, og vedtaket gjøres nå på de respektive årsmøter. I forkant av årsmøtene inviterer vi til et faglig program inspirert av bibliotekstrategiens fokus på samarbeid mellom ulike typer bibliotek.
Vi har gleden av å presentere følgende program:

*12.00 Velkommen
Mette Kristin Gjerdrum (Vestfold og Telemark fylkesbibliotek, fylkesbiblioteksjef) om hvilke muligheter vi har for samarbeid mellom ulike bibliotek i regionen.
Frode Bakken (tidligere bibliotekleder flere steder og tidligere NBF-leder) om samarbeid mellom bibliotek, med spesielt fokus på universitetsbibliotek og folkebibliotek, herunder Lørdagsuniversitetet.
*12.45 Pause
*13.00 Panelsamtale om samarbeid mellom ulike bibliotek
Anita Hvarnes Evensen (Vestfold og Telemark fylkesbibliotek)
Kristin Østerholt (USN, Vestfold)
Rigmor Haug (Larvik bibliotek)
*13.45 Pause
*14.00 Resultater av forskning på Sommerles.no
Pernilla Slotte Hjermann (Vestfold og Telemark fylkesbibliotek)
*Omvisning i biblioteket USN Porsgrunn
*14.45 Mat
*15.30-16.15 Årsmøter NBF Telemark og NBF Vestfold i hvert sitt rom – Kaffe/kake
*16.30-17.30 Felles årsmøte

Saker som skal behandles på årsmøtet, må sendes styret/styrene innen 3 uker før møtet. Innkalling og saksliste kunngjøres 1 uke før møtet. Saksliste og sakspapirer vil bli publisert på nettsiden vår.

Det er fint om vi vet hvor mange som kommer innen 25. februar på grunn av matservering. Deltakelse er gratis, og påmelding sendes til kontaktnbfvestfold@gmail.com.

Norsk Bibliotekforening avd. Telemark
Norsk Bibliotekforening avd. Vestfold